Terveydenhuollon ammattilaisille

 • Kaipaako työyksikkönne terveydenedistämiseen liittyvää kehittämistä? Olemme mielellämme apuna. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
 • Kaipaako työyhteisönne tietoa ja työkaluja asiakkaiden ravitsemushoitoon? Tarjoamme tarpeisiinne räätälöityjä verkkokursseja sekä koulutusta.
 • Puuttuuko yksiköstänne henkilö, jolle ohjata asiakkaat, joilla tarve elintapaneuvontaan yksilö tai ryhmämuotoisena? Elämäntapamuutos kurssillemme voi ohjata asiakkaita yksiköistä, joissa ei ole omaa painonhallintaryhmää.
 • Sairaanhoitajan/ravintovalmentajan konsultaatioita voi hyödyntää terveydenhuollon yksiköt. Kartoitamme ravitsemukseen, sairauksiin ja lääkityksiin liittyvät haasteet, ja annamme neuvoja käytäntöön. Tarvittaessa järjestämme verkostojemme kautta ravitsemusterapeutin/lääkärin konsultaation. Ota yhteyttä niin sovitaan käytännön järjestelyistä!
 • Tarvitseeko yrityksesi terveyteen/hyvnvointiin liittyviä artikkeleita/tekstejä? Tarvitsetko sisällöntuotantoon apua terveydenhuollon yksikössä? Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!
 • Tarvitseeko työyksikkönne etäsairaanhoitajan / ravintovalmentajan palvelua elintapaneuvontaan tai hoidon tarpeen arvioon? Voimme olla puhelinvalmiudesssa sovittuna ajankohtana
   
  ESIMERKKEJÄ PALVELUISTA, JOIHIN AMMATTITAITOAMME ON HYÖDYNNETTY:
   
  ⭐ Kehitimme perusterveydenhuoltoon ravitsemushoitajan vastaanoton, joka toimi tiiviissä yhteistyössä ravitsemusterapeutin kanssa. Asiakkaille saatiin näin järjestettyä alkukartoitus/ohjaus ja kontrollit sujuvammin. Lisäksi sekä asiakkaan, että terveydenhuollon lasku oli kevyempi, kun ravitsemusterapeutin työaikaa ei kulunut asiakkaisiin, jotka ravintovalmentaja pystyi hoitamaan.
   
  ⭐ Suunnittelimme perusterveydenhuoltoon elintaparyhmien sisällön ja vastasimme toteutuksesta.
   
  ⭐ Olimme osa ryhmää, jossa kehittelimme kotihoitoon, vastaanotoille, osastoille ja palveluasumiseen keinoja havainnoida asiakkaan ravitsemusta ja ehkäistä vajaaravitsemusta.
   
  ⭐ Pidimme yksityiselle kotihoidon palveluja tuottavalle yritykselle koulutuksen ikääntyneiden ravitsemuksesta. Lisäksi kehitimme heille lomakkeet käytäntöön ravitsemustilanteen seuraamiseksi.
   
  ⭐ Kehitimme yrityksen toiveiden mukaan työhyvinvointiin liittyvän kolmivaiheisen projektin. 1. Terveyskysely yrittäjille 2. Pikaopas hyvinvointiin ravitsemuksesta, liikunnasta ja palautumisesta 3. Verkkokurssi työhyvinvointiin sairaanhoitajien tuella. Kts toteutus https://www.taloustulkki.fi/ (etusivulla)
   
  ⭐ Kehitimme kotihoidon työntekijöille verkkokurssin ikääntyneiden ravitsemukseen liittyen, jossa työkaluja käytäntöön. Kurssin lopussa osallistuja suoritti kokeen ja hyväksytystä suorituksesta sai todistuksen.
   
  Intohimomme on kehittää konkreettisia työkaluja terveydenedistämiseen alalle kuin alalle. Pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan yksilöllisiä ja räätälöityjä ratkaisuja/tukea toiveidenne mukaan.